Monday, 9 January 2017

Workshops

In januari staan alweer de derde en vierde workshop van de reeks van zes ondernemersworkshops gepland. Met deze workshops hoop ik, als winkelstraatmanager, jullie praktische handvatten en inspirerende voorbeelden aan te rijken op de meest gestelde ondernemersvragen. Meld je nu alvast aan door een mail te sturen naar a.romme@seinpost.com en reserveer de workshops in jouw agenda!

17 januari: Marketing via social media 2
Waar de eerste workshop marketing via social media vooral in het teken stond van het opstellen van een marketingstrategie, zal in deze workshop de nadruk liggen op de optimalisatie van de social media strategie. In deze workshop leer je welke content op Facebook & Instagram het beste werkt. Ook vertellen we je hoe je met een advertentiebudget van slechts €10 ervoor kunt zorgen dat al jouw potentiële klanten jouw content voorbij zien komen op hun telefoon!
Waar: Huis van de wijk, 2e van der Helststraat 66, 1072 PG Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 17 januari, 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur met een drankje en een broodje)
Wie: De training wordt verzorgd door de Jongens van Nu.

31 januari: Winkelstraat van de toekomst
Tijdens de vierde workshop wordt ingezoomd op de trends en ontwikkelingen in winkelland en wat dit betekent voor een winkelstraat én ondernemer. Het consumentengedrag verandert, mede door het internet, maar ook vanwege demografische veranderingen zoals vergrijzing. Toch blijft winkelen één van de favoriete vrijetijdsbestedingen van de Nederlander. Maar wat zoekt de consument van de toekomst dan? En hoe kunnen ondernemers en andere stakeholders hierop inspringen?
Waar: ING kantoor, Ceintuurbaan 97-99, 1072 EX Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 31 januari, 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur met een drankje en een broodje)
Wie: De training wordt verzorgd door de ING

We kijken er naar uit u tijdens de workshops te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Het winkelstraatmanagement van de Pijp