Thursday, 23 June 2016

Volgdienst politie

Altijd al willen weten wat de politie in jouw wijk doet? Een spoedrit door het drukke Amsterdam-Zuid meemaken, omdat iemand in een woning aan de Rijnstraat hun hulp dringend nodig heeft, omdat haar ex de voordeur aan in het trappen is;

Of rennend achter een verdachte aan, die zojuist in een woning aan de Ceintuurbaan heeft ingebroken en vlak voordat hij op een scooter springt, door hen wordt aangehouden.

Volg deze dienst live op 22 juli via Facebook en je gaat er achter komen wat zij allemaal meemaken.

Ook is er tijdens deze volgdienst plaats voor “U vraagt, zij rijden”. Heb je een verzoek of een vraag aan de politie, dan is dit DE mogelijkheid om die te stellen. Indien ze niet druk bezig zijn met een melding, kunnen ze direct inspringen op jouw verzoek of vraag. Denk hierbij aan een fiets die er al dagen staat en waarvan je het vermoeden hebt dat de fiets gestolen is. Of een plek in Zuid de Pijp alwaar de politie, naar jouw idee te, weinig komt. Een groep overlastgevende jeugd, die hun aandacht verdiend. Of wil je gewoon een gesprek met de politie of jouw kind een klein kijkje in de politieauto geven?

Jij vraagt, zij rijden……

De enige voorwaarde die zij stellen, bij spoed altijd 112 bellen!