Monday, 18 May 2015

Sluiting Bilder & De Clercq

Categorie:

Het filiaal van Bilder & De Clercq aan de Ceintuurbaan gaat helaas sluiten. Dit bericht kwam o.a. via hun Facebookpagina naar buiten, waarop het volgende bericht was te lezen:

“Fans van Bilder & De Clercq,
We vinden het ontzettend jammer te moeten melden dat wij de deuren van de winkel op de Ceintuurbaan per maandag 25 mei zullen sluiten. De winkel heeft niet het nodige succes gebracht, waardoor wij na anderhalf jaar hebben besloten onze activiteiten aan de Ceintuurbaan te staken. Geen paniek: onze vestiging aan De Clercqstraat in West blijft gewoon open!
Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben zullen we dit jaar sterk inzetten op bestellen en bezorgen via site of app, waarmee we binnenkort iedereen in Amsterdam van onze gerechten kunnen laten genieten! Met de interactieve boodschappen-muur, de ‘Bilder & De Clercq Wall’, zullen we aankomend jaar de kantorenmarkt gaan bedienen.
We danken iedereen voor de leuke tijd die we aan de Ceintuurbaan hebben gehad en zien jullie graag terug in onze vestiging aan De Clercqstraat 44.
Het team van Bilder & De Clercq”

Wij wensen het team van Bilder & De Clercq veel succes met hun toekomstplannen en hun vestiging aan de De Clercqstraat!