Thursday, 27 November 2014

SkateZone

Skatezone is al vele jaren de grootste inline-skatewinkel van Nederland. Het uitgebreide assortiment bestaat uit gewone inline-skates, speedskates, stuntskates, freestyle-skates, streethockey en rollerskates…..voor iedere skater een geschikte skate in huis! Daarnaast is Skatezone de schaats- en ijshockeywinkel van Amsterdam. Zij verzorgen ijshockeyschaatsen en bescherming voor de amateur teams en professionele ijshockey teams in Amsterdam en omstreken.

Uiteraard kun je ook bij hen terecht voor kunstschaatsen, kinderschaatsen en noren. Zo zijn zij al jarenlang de Viking dealer met alle ervaring die daarbij komt kijken, dus zoek je goed advies voor Vking noren of andere lange baan schaatsen, dan ben je bij Skatezone helemaal aan het goede adres.

Skatezone is een vakman op slijpgebied. Op hun slijpafdeling hebben ze niet alleen beschikking over de beste apparatuur maar ze weten deze door jarenlange ervaring ook maximaal te benutten en kunnen zondoende perfect inspelen op persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een aangepaste ronding.

Is de winkel voor jou te ver dan kun je uiteraard ook een kijkje nemen in de webwinkel. Het hele assortiment van o.a. de merken Rollerblade, K2, Powerslide, Fila, Roces, Head, Bauer, CCM, RBK, Stean, Mission, Seba, Raps, Warrior, Viking, Salomon, Freeskate en MenM, vind je hier terug en als het op de website staat is het in bijna alle gevallen ook meteen uit onze eigen voorraad leverbaar. Dus als je besteld heb je het snel in huis!