Julius Bar&Grill

Julius Bar & Grill is een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef, kent een brede culinaire carrière en opende met Julius Bar & Grill zijn derde restaurant. Samen met Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, speelt hij met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; anno 2013 wordt er thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!

Je kunt bij Julius Bar & Grill terecht voor een goed glas wijn of een (speciaal) biertje met kleine bites, een snelle hap of een uitgebreid diner. Alle gasten zitten rondom de open keuken en hebben zo uitzicht op de keukenbrigade die vanaf de “open fire grill” en twee Big Green Eggs de gerechten bereiden. Je kunt plaats nemen aan de bar of de daarnaast staande bartafels, aanschuiven aan de lange familietafels of een knusser plekje opzoeken aan de 15 meter lange Chesterfield bank. De drie gezellige privé ruimtes achterin zijn te reserveren voor gezelschappen die graag apart zitten voor bijvoorbeeld een borrel, vergadering of diner in een besloten kring.

In Julius Bar & Grill hangt een ongedwongen sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt, of je nu alleen, met een klein gezelschap of een grote groep komt.