Thursday, 27 November 2014

Cocq Makelaars

Categorie:

Cocq Makelaars bestaat al meer dan 7 jaar uit Sjoerd Kok en Mitchell Westerduin. Hun team is sinds januari 2014 compleet geworden na de intreding van Anneke Wevers. Het kantoor op de Ceintuurbaan voelt volgens velen aan als ‘thuis’. Door kunst aan de muur, een lange houten tafel en natuurlijk Sjoerd, Anneke en Mitch zelf, heerst er op de Ceintuurbaan een prettige sfeer. Meer dan een makelaarskantoor alleen, met het concept .HOUSE zijn zij vooraanstaand op het gebied van ‘Het Nieuwe Werken’.

Met hard werken, de fiets nemen in plaats van de scooter, en een persoonlijke aanpak willen zij zich onderscheiden van het stereotype Amsterdamse makelaar. Ze willen het geborgen en betrouwbare gevoel van thuis meegeven aan hun klanten. Dat betekent niet dat zij onze zakelijkheid zijn verloren, integendeel; onderhandelen doen ze als de beste, ze proberen altijd de beste deal uit iedere situatie te halen.

Als dé aankoopmakelaar van Amsterdam, staan innovatie, betrokkenheid en transparantie bij Cocq Makelaars hoog in het vaandel.