Ceintuurbaan

Welkom!

Welkom op deze website over de Ceintuurbaan, waarmee we graag willen laten zien wat onze straat allemaal te bieden heeft. Want dat is inmiddels aardig wat!

Zo schreef Marloes de Moor in 2014 in de PS Van de Week van het Parool al dat “De Baan Bloeit“.  En dat is zo, want de Ceintuurbaan is volop in ontwikkeling. Er wordt niet alleen hard gewerkt aan de herinrichting van de straat (en eerder al aan de Ceintuurbrug), ook verschijnen er meer en meer nieuwe, hippe zaken op de Ceintuurbaan. Naast leuke koffietenten (waaronder één in het gerenoveerde Ceintuurtheater) is er een variëteit aan gezellige eetgelegenheden, waarvan zelfs één restaurant een Michelinster heeft! En als je iets te vaak lekker uit eten bent geweest zijn er – naast ons mooie Sarphatipark – genoeg adresjes waar je weer aan jouw lichaam kunt werken of naartoe kunt gaan om even lekker te ‘ontstressen’.

Uiteraard zijn er ook nog de oude vertrouwde adressen waar je terecht kunt voor een leuke avond uit, voor je dagelijkse boodschappen en andere huishoudelijke zaken.

Heb je nou niet genoeg aan al dat leuks op de Ceintuurbaan en wil je nog meer shoppen in De Pijp, dan ben je vanaf de Ceintuurbaan zo in de gezellige Van Woustraat, de Ferdinand Bolstraat of op de Albert Cuyp.